נשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/10/2006 | 15:34 | מאת: קרן

אני שלושה חודשים לאחר לידה וסובלת מנשירת שיער משמעותית.כמו כן לוקחת ציפרלקס לדכאון לאחר לידה. בבית המרקחת המליצו לי על אבץ.האם יש לך המלצות נוספות?(אני בת 38).

15/10/2006 | 09:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קרן, ידוע כי מספר חודשים לאחר לידה יש נשירה, וזה יכול להימשך עד שנה. אני ממליץ לבצע בדיקות דם על מנת לראות אם יש לך חוסרים, לא בטוח שיש לך מחסור באבץ. ותגשי עם הבדיקות לרופא העור והוא יתאים לך את הטיפול. לא כדאי לקחת סתם תרופות אם לא ידוע על החוסרים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות