לגבי השתלת שיער מהגוף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/04/2008 | 12:08 | מאת: חיים

שלום ד"ר. אני שאלתי אותך קודם לגבי השתלת שיער מהגוף.אני ביקרתי אצלך לפני כשנתיים,בדקת אותי ואמרת שאין לי מספיק שיער לקחת מהעורף ושאין מה לעשות. 1.מדוע לא הצעת לי לקחת פרופסיה/מינוקסידיל? 2.מדוע לא הצעת/יעצת על השתלת שיער מהגוף?האם אתה חושב שזה נידון לכישלון?האם גם כאן צריך שיער צפוף ומאיזה אזורים זה נלקח? תודה.

28/04/2008 | 10:58 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיים, 1.מדוע לא הצעת לי לקחת פרופסיה/מינוקסידיל? ת: אני לא יכול לזכור כל מקרה. האם היית בייעוץ לנשירה? קשה לי לענות על השאלה בלי לראות מי הפציינט. אולי לא התאים לך טיפול זה. 2.מדוע לא הצעת/יעצת על השתלת שיער מהגוף?האם אתה חושב שזה נידון לכישלון?האם גם כאן צריך שיער צפוף ומאיזה אזורים זה נלקח? ת: מכיוון שכנראה שזה לא היה נותן לך כלום. מדובר על מעט שיערות שככל הנראה צריכות לכסות על איזור גדול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות