פרופסיה-תוצאות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/04/2008 | 09:57 | מאת: מרקו

שלום ד"ר. רציתי לשאול אותך כיצד נקבע שצריך לקחת לפחות שנה פרופסיה על מנת לראות תוצאות בצמיחת השיער ולא פחות ?הרי החומר עצמו פועל מיידית,מדוע צריך לחכות שנה אם לא יותר? 2.האם זה נכון שלכמה משתמשים זה עזר רק אחרי 4 שנים ?ומה לגבי אלה שאומרים שזה עזר להם אחרי שבועיים של נטילת הכדור? 3.אגב אני שומע שזה עוזר להרבה אנשים אבל עוד לא יצא לי לפגוש אף אחד כזה. האם הם קיימים רק בטוקבקים ובוידאו? תודה וחג שמח

27/04/2008 | 10:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מרקו, מכיוון שהשיער צומח לאט , רוב הגברים מתחילים לראות את התוצאות הראשונות של האטת הנשירה או צמיחת שיער מחודשת כעבור זמן (לפחות שנה). כעבור 3-6 חודשים - מתחילת הטיפול רוב הגברים יוכלו להבחין בהאטה או עצירה של הנשירה. לאחר 6 חודשים- ניתן להבחין בסימנים של צמיחה מחדש 12-24 חודשים- מראה השיער ימשיך וישתפר מהנסיון שלי, התרופה אכן יעילה למניעת נשירה והתקרחות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות