פרופסיה ועישון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/04/2008 | 17:05 | מאת: אילן

שלום דוקטור אני בחור בן 24 לוקח פרופסיה כבר חצי שנה ואני גם מעשן כבר 4 שנים כל יום כמה סיגריות בערב וב3 חודשים האחרונים התחילו לי כאבים בחזה כל פעם שאני מעשן וכמו לחץ כזה בריאות ובנשימה. רציתי לדעת האם יש קשר לפרופסיה האם זה משפיע על מערכת הנשימה? יש לציין שהפסקתי לעשן חודש ואחרי זה עישנתי סיגריה אחת והכאבים חזרו האם יש קשר בין עישון לפרופסיה? בתודה אילן

27/04/2008 | 10:00 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אילן, אין קשר. אני מציע שתבדוק את הקשר בין העישון לנשימה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות