קרם לחות לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

18/04/2008 | 20:39 | מאת: רן אברהם

אני משתמש בקרם לחות לשיער ולא שוטף אח"כ (הוא ללא שטיפה) והוא נשאר כל הלילה ממש עד המקלחת שלמחרת. האם מבין הגלים/מוסים /קרמים /וקסים באמת קרם לחות זה הכי פחות פוגע/משפר את איכות השיער? והאם זה טוב שאני לא שוטף אחרי הבילוי. תודה, רן

18/04/2008 | 20:45 | מאת: רן אברהם

הם זה בסדר לחפוף כל יום ואם כן אז עם מה רצוי? ומה מידת השימוש הרצויה במסרק סמיך?

21/04/2008 | 10:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רן אברהם, לבעלי שיער שומני רצוי לחפוף כל יום, אך לבעלי שיער יבש, רצוי 2-3 בשבוע. אתה יכול להתאים את השמפו לסוג השיער. ניתן להשתמש במסרק כל פאת שרוצים.

21/04/2008 | 09:56 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רן ארהם, כל עוד מורחים את הקרם על קצוות השיער אז לא נגרם כל נזק. יש להימנע ממריחה על הקרקפת.

06/12/2008 | 21:07 | מאת: חני

הי קוראים לי חני ואני בת 13 וחצי ואני גרה בעפולה.ויש לי נשירה ביגלל שאני שמה קרם של נטורל בשיער ועם אני לא שמה אני ניראת ממש מכוער אז בבקשה תעזרו ליי תודהה כי כבר נימס לי מהקרם וכול פעם אני אומרת לאמא שלי שתקנה לי והיא כבר כועסת עלי שאני גומרת בשבוע.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות