פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/04/2008 | 20:25 | מאת: חיים

שלום דקטור. תודה רבה על תשובתך בנוגע לפרופסיה שלאחר 5 שנים יורד בכ 20% מיעילותה. אז התרופה בעצם לא שווה מה זה נותתר רק ל5 שנים ואחרי זה אין כלום א זה בולשיט.. ובאתר קרחת שאתה מופיע בו אומרים שזה לכל החיים ויש אנשים שגם לאחר 7 שנים עם התרופה טובים. אז זה חארטה ככה הניראה או שלא? ועוד משהו חשוב דוקטור.. עוד 5 שנים אתה אומר יהיה שיפור בתרופות ללהתקרחות ולנשירת שיער... למה מה זה לא בא לי להקריח דוקטור אני לא מסוגל לראות את עצמי עם קרחות.. תודה רבה. דוקטור!

17/04/2008 | 08:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חיים, היעילות עלולה לרדת ב-20%, אך עדיין היא יעילה לכל החיים, יש את האחוזים הנותרים ששומרים על השיער מהנשירה. על מנת להבהיר, הפרופסיה שומרת על הקיים ב-90% מהמקרים ומצמיחה שיער ב-60%. אין כיום תרופה אחרת יעילה יותר נגד נשירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות