קרחת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

16/04/2008 | 12:50 | מאת: מישהו

קרחת זה מכער?מבגר?קרחת תתאים לכל אחד?קרחת זה משהו טבעי?כמו השמנת יתר?או שזה כמו נומך? משהו שאין שליטה עליו כי יש אנשים שעושים קרחות בגלל שזה באופנה מהנסיון שלך ד"ר מה עדיף ובלי איבנדואליות קרחת או השתלת שיער תודה

17/04/2008 | 08:59 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מישהו, אני לא יכול לענות על שאלה כזו, מכיוון שזה עניין מאוד אינדבדואלי. ישנם גם בעלי שיער שופע שיעדיפו לעשות קרחת כי זה יפה בעיניהם. זה עניין של טעם אישי. אם אדם אינו מרוצה מכך שאין לו שיער ולא אוהב את הקרחת, הוא יכול לנסות את אופציית ההשתלה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות