קטע היתקרחות בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/04/2008 | 18:19 | מאת: כלנית

לפני מס' ימים הבחנתי בקטע (גודל של כדור טניס) קרחתי לגמרי בראושי האמת שדיי נדהמתי ואף נלחצתי קלות יש לי שיער מלא ונפוח ואין לי מושג איך ולמה זה קרה. רוצה רק לציין לא יודעת עם זה קשור אבל לפני 3 חודשים רכב דרס את רגלי היו לי שברים והייתי מגובסת כעת מתאוששת האם יש סיבה לכך? מה עלי לעשות ? ומה המסברים להתקרחות חלקית בקטע ספיצפי בשערי תודה

15/04/2008 | 17:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום כלנית, אולי מדובר באלופציה אראטה, יש לגשת לרופא עור לבדיקה.

12/11/2008 | 17:18 | מאת: אלעד אלפסי

שלום דר אלכס לפני 4 חודשים החלה אצלי נשירת שיער ולא ידעתי אם זה תורשתי או לא הרופא קבע שזה תורשתי אבל אני היתיי סבור אם זה קשור בזה שאני לא אוכל פרות וירקות שיש בהם ויטמינים שצריך לשיער

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות