מינוקסי ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/04/2008 | 17:24 | מאת: עומר

שלום ד''ר בהמשך להודעתי בפורום אתה אומר ייתכן והמינוקסי לא מתאים לך למה אתה מתכוון בהנחה שהנשירה היא גנטית אם מסיבה אחרת למה על המוצר לא מצויין לערוך בדיקה רפואית נוספת על מנת להשתמש במוצר . דבר נוסף תמיד אתה מציין שאין מצב שהמינוקסי יגרום לאיבוד שיער נוסף כלומר אדם לא יאבד שיער נוסף בעקבות השימוש במינוקסי אלא רק שיערות שהמינוקסי הצליח להצמיח במידה וממפסיקים את השימוש בו . ובכן במקרה שלי המינוקסי לא עצר את הנשירה לא הצמיח שיערות אלא רק החריף בעיית נשירה קיימת . כמוני יש רבים ד''ר צריך רק להיכנס לפורומים בארץ ובחו''ל ולקרוא הודעות ולפגוש אנשים . דרך אגב ישנם לא מעט רופאים שחלוקים בקשר ליעילותו של המינוקסי ונפגעו אישית עקב השימוש . מה דעתך ד''ר .. .?

15/04/2008 | 19:01 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עומר, אני לא מאמין שהמינוקסי גרם לנזק. אך יתכן באמת שאינו מתאים לך על כן תפסיק את השימוש בו אם עבר יותר מחודש ועדיין נושר לך השיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות