שאלה לדוקטור. איזה סוג טיפול יעיל לנשירת שיער ??

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/04/2008 | 13:38 | מאת: אריק

שלום אני רוצה לדעת מה הטיפול המומלץ כדי למנוע נשירת שיער . איזה שמפו מומלץ ואיזה כדורים מומלצים. נ.ב כרגע אני משתמש ברוטס לגברים מה אתה חושב עליהם?? בדיקות הדם שתי תקינות

13/04/2008 | 12:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אריק, אני לא יכול להמליץ על טיפול דרך האינטרנט. אני חושש שהרוטס לא יעיל בפני נשירת שיער.

13/04/2008 | 16:23 | מאת: אריק

אז איך אני יכול ליצור איתך קשר?? איזה סוג שמפו אתה ממליץ ?? מה אתה כן ממליץ בטיפול רפואי.? ואיזה סוג של תרופות סבתא יעילות אתה ממליץ?? אשמח לקבל תשובה תודה רבה

15/04/2008 | 22:17 | מאת: אריק

איך אני יכול ליצור איתך קשר ??

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות