מינוקסי ונשירת שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/04/2008 | 10:34 | מאת: עומר

שלום ד''ר לאחר שימוש במינוקסי במשך 3 חודשים באזור המפרצים הפסקתי מאחר והנשירה לא פסקה. בעבר השארתי הודעה בפורום בעניין ובין השאר אתה כותב כי לא יתכן מצב שהמינוקסי יחריף בעיית נשירה קיימת כלומר המינוקסי לא יגרום לשערות חזקות שלא אמורות לנשור לנשור גם אם אפסיק את השימוש כלומר השימוש במינוקסי בטוח לחלוטין ואין מצב שאאבד יותר שיער מלפני השימוש במינוקסי . ובכן כיום אני עם מצב שיער גרוע יותר מלפני השימוש במינוקסי שיערי הפך דליל הרבה יותר כלומר המינוקסי גרם לשיערות עבות וחזקות לנשור אזור המפרצים הפך לדליל כמעט לחלוטין . לחשוב שהחרפתי בעיה קטנה שהייתה לי רק בגלל שהפסקתי שימוש במוצר שמתיימר להיות בדוק רפואי לא נותנת לי מנוח . דר הייתי רוצה להאמין שמוצר שמתיימר להיות בדוק רפואי אם לא יועיל לי בוודאי ובוודאי שלא יזיק לי . שאלתי היא ידוע כי המינוקסי יוצר מצב של תלות בשיערות שהוא מצליח להצמיח כלומר אם אתה מפסיק אתה מאבד שיערות אך האם המינוקסי יוצר תלות גם בשיערות עבות שלא אמורות לנשור הרי בזמן השימוש לא ניתן להימנע ממריחת המוצר גם על שיערות עבות שקרובות לאיזור ההקרחה אחרי הכל לא מצויין על גבי המוצר אזהרה יש להימנע ממגע באיזורים שלא מועדים להקרחה תקן אותי אם אני טועה ...? תודה ד''ר

13/04/2008 | 12:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עומר, יכול להיות שהמוצר אינו מתאים עבורך. השיערות שצמחו בעקבות השימוש נושרות בד"כ וכן תהליך הנסיגה של השיער הקיים ממשיך. קשה לי לדעת מה עברת בדיוק בלי לבדוק.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות