מה זה בלוטת החלב שיש בשער שקשור לשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/04/2008 | 19:58 | מאת: idan

אמרתי לך שיש לי קרקפת שומנית דוקטור ואמרת לי שזה נוצר מבלוטת החלב איפה זה בלוטת החלב ואיך זה נוצר תודה

12/04/2008 | 14:29 | מאת: טוביה החולב

עידן,תתקשר למחלקת שיווק בתנובה או בטרה,יסבירו לך קצת על המוצר הזה שנקרא בלוטת חלב. (שום נרדמת בשיעור ביולוגיה עידן?,אתה עושה פאדיחות רציניות!)

13/04/2008 | 12:29 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, כשיש פעילות יתר של בלוטות הח?לב, הנמצאות בצמוד לזקיקי השיערה, עלול השורש להיחלש, ונוצרת נשירה עד כדי התקרחות. בין המתקרחים ישנם יותר אנשים בעלי שיער שומני. פעילות היתר של בלוטת הח?לב וההתקרחות מושפעות, מהורמון ה-DHT.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות