האם צבעי השיער שאיתם צובעים תשיער גורמים להתקרחות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/04/2008 | 13:44 | מאת: idan

יש לי שאלה אם אני קם בבוקר ואני רואה על הכרית שיערות זה נשירה אבל יש לי גם שאני חופף תשיער אז אני רואה שיערות על הידיים שלי ויש לי עוד שאלה לפני ארבע שנים צבעתי תשיער שלי פעמיים בו זמנית לחום ואז לשחור עשיתי הבהרה מחום לשחור והיה לי שיער קצוץ וצבעתי פעמיים על השיער הקצוץ אז יש סיכוי שאני יתחיל להתקרח ונשירה ואיזה חומרים הם טובים לבראיות השיער שיש להשתמש בהם ????

09/04/2008 | 15:02 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, אם יש לך יותר מ-8 שיערות על הכר כשאתה קם בבוקר, אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה. אני לא יכול להמליץ על תכשירים בלי לבדוק, כי זה תלוי בסוג השיער ומאוד אינדבדואלי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות