השפעה של פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/04/2008 | 22:31 | מאת: אלכס

אני נוטל פרופסיה כשבעה חודשים. כשבועיים לאחר תחילת השימוש חשתי שיפור משמעותי. אך עכשיו לאחר שבעה חודשי טיפול אני מרגיש שהנשירה חזרה. מה יכולה להיות הבעיה? האם יכול להיות שהתרופה כבר לא משפיעה עלי יותר?

10/04/2008 | 09:16 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אלכס, בד"כ התרופה מתחילה להשפיע רק לאחר כחצי שנה, בזה שניפסקת הנשירה ואת התוצאות הסופיות ניתן לראות לאחר שנה. אני מציע להמתין לפחות שנה.

12/04/2008 | 15:05 | מאת: שי

לפרופסיה לקח במקרה שלי כמעט שנה להשפיע, אבל בסוף זה בהחלט עזר. סבלנות אחי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות