מפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/04/2008 | 00:47 | מאת: ארחי קרחי

שלום דוקטור, אני סובל מהתדלדלות שיער באיזור המפרצים במשך כמה שנים (7) באיזור ישנן שיערות אבל כאלו בהירות שלא גדלות, באיזור הקודקוד המצב טוב, באיזה מוצר מומלץ להשתמש? לאיזו תקופה? ומה ההשלכות של הפסקת הטיפול? הבנתי שהפסקת השימוש במינוקסי תגרום לנשירת השיער שצמח בהשפעת הטיפול, האם זה נכון? מה אחוזי ההצלחה של הטיפול בהקשר לגילי (30) תודה וים טוב

08/04/2008 | 03:02 | מאת: משה

שלום, אני בן 23 ורציתי לדעת אם הטיפולים בתרופות עוזרים לסגור מפרצים והתקרחות, או שרק לשמור על הקיים?

08/04/2008 | 18:07 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום משה, הטיפול בתרופות יעיל רק כשיש שיער דליל. אם אין כלל שיער באיזור, אז אני חושש שזה לא יהיה יעיל. התרופות שומרות על הקיים וגם מצמיחות שיער. יש לגשת לרופא על מנת להתאים את הטיפול למקרה שלך. אני לא יכול להמליץ במה להשתמש בלי לבדוק.

08/04/2008 | 18:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ארחי קרחי, אני לא יכול להמליץ לך על שימוש במוצר זה או אחר בלי לבדוק אותך. אני ממליץ לגשת לרופא עור לבדיקה והתאמת טיפול. הפסקת השימוש בתרופות תגרום לנשירה של השיערות שצמחו בעקבות השימוש.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות