בקשר למינוקסידיל ודומיו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

07/04/2008 | 23:50 | מאת: אנונימי

שלום אני יודע ששאלה זו חזרה ושאלתי אותה גם בעבר, משום שזה עניין קריטי אני שואל זאת שוב. המטרה העיקרית בשבילה אני רוצה לקנות מינוקסי היא למרוח במכוון על עור הפנים, באיזורים בו הזקן דליל ובמקומות שלא גדל ממש, אבל יש(קיימים) זקיקי שיער. אני יודע שלפי ההוראות רשמו שאין למרוח, אבל השאלה האם זה יכול לגרום לשינוי כלשהו או שאין שום השפעה על עור הפנים בכלל, ככה שחבל על הכסף (קראתי שזה הוכח מדעית על עור הקרקפת אבל לא הוכיחו ממש שזה עובד גם על עור הפנים) ובהנחה שיהיו תוצאות, חשבתי להשתמש ב-2% ולא ב5% כדי להקטין את רמת הסיכון, אבל אם אני אשתמש ב-5% האם זה ישפיע באופן מסיבי יותר או שהיחס ביניהם הוא לא משמעותיי למדיי ? תודה רבה אשמח אם תענה לשאלותי.

09/04/2008 | 12:29 | מאת: סמי

חביבי טעית בפורום,כאן זה התקרחות ונשירה,לא בעיות נפשיות. את השאלות שלך תפנה לפסיכיאטר,לא לרופא עור. רפואה שלמה טיפול קל.

09/04/2008 | 14:52 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אנונימי, על מנת שיהיה אפקטיבי יותר, עדיף גירסת ה5%. בד"כ בכל מקום שתמרח אמורה להיות צמיחה, כולל עור הפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות