שלום,

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/04/2008 | 17:53 | מאת: פזית

אימי בת 58 סובלת מנשירת שיער חזקה מאוד,חלק מהשיער נושר מהשורש וחלקו פשוט נשבר,היא הגיעה למצב שכשהיא עושה קוקו ישנם חלקים בראש שממש רואים את הקרקפת,היא עשתה בדיקות דם והכל יצא תקין. ברצוני לדעת מה אפשר לעשות ע"מ לפחות לעצור את הנשירה ואם אפשרי אפילו לעזור בהצמחת שיער חדש. קראתי באינטרנט על משחות,שמפויים,ויטמינים ותרופות ואני ממש לא יודעת מה עדיף.. אשמח לקבל עזרה והכוונה. תודה מראש!

07/04/2008 | 08:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום פזית, ישנם תכשירים וטיפולים, אך אני לא יכול לתת טיפול דרך האינטרנט. אני מציע לגשת לייעוץ לנשירת שיער.

07/04/2008 | 10:02 | מאת: פזית

איך פונים לייעוץ בנושא. האם צריך הפניה? האם אפשר דרך קופת החולים?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות