נשירה או נשירה טיבעית כמו שקורה לכל אחד שצומח שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

04/04/2008 | 16:53 | מאת: idan

יש לי שאלה שאני משפשף תראש שלי אז אני רואה שיורד לי שיער על הדף יענו אני משפשף תראש ונופלות לי שערות לדף זה נשירה ???????????? אבל אין לי מפרצים או משהו יש לי שיער מלא בלי מפרצים וחורים ממש שיער מלא

06/04/2008 | 09:10 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עידן, ברור שאם אנחנו נשפשף את הראש בחוזקה אז אנחנו נוכל לראות שיערות הנושרות, אבל אין זה אומר שיש נשירה. על מנת לברר האם מדובר בנשירה משמעותית, יש להסתכל על הכרית לאחר שנת לילה, אם יש עליה יותר מ-8 שיערות - מדובר בנשירה משמעותית.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות