שמועה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

30/03/2008 | 16:32 | מאת: ה

האם זה נכון?שמי שמקריח לגמרי וכבר רואים לו את הקרקפת אינו יכול לעבור השתלת שיער בהצלחה?ושהשיער לא יכול ליצמוח במיקרה של פדחת/קרחת טוטאלית?

31/03/2008 | 09:15 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ה, אם אין איזור תורם, החלק האחורי של הקרקפת (לא הפדחת,אלא איזור העורף), הפציינט לא יוכל לעבור השתלת שיער.

11/05/2008 | 12:00 | מאת: m

----------------------------------------------------------------s -------------------------------------------------------------t ---------------------------------------------------------u ------------------------------------------------------p ----------------------------------------------------i -------------------------------------------------d

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות