שלום צריך עזרה בקשר למינוקסי קצף

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

25/03/2008 | 02:44 | מאת: KOBI

שלום דר-התחלתי להשתמש בריגיין קצף אשר המלצת עליו באינטרנט ויש לי בעיה . כשאני מתיז את הקצף על היד הוא ישר מתמוסס ואני לא מספיק לשים אותו על הקרקפת . האם זה גורם לפחות חומר להיקלט ? איך ניתן למנוע מהקצף להמוסס מהר -אולי זה בגלל הקייץ ? האם אפשר לשמור את הבקבוק במקרר כחצי שעה לפני שימוש ? האם אפשר להתיז ישירות על הקרקפת ולא על היד ?

25/03/2008 | 14:40 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום קובי, אתה יכול לשים ישירות על הקרקפת ולעסות, אך עדיף שתשים את החומר ביד ומייד תעסה את הקרקפת. אני לא יודע אם ניתן לשים את המוצר במקרר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות