נשירת שיער כתוצאה מצביעתו

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/03/2008 | 12:52 | מאת: לינוי

שלום ד"ר. מאז שהתחלתי לצבוע את שיערי לבלונד אני מרגישה כי חלה נשירה רבה לשיער. בנוסף לכך אני משתמשת בווקס/מראה רטוב לשיער. אני כבר ממש מפחדת להסתרק משום שבכל סירוק נושרות לי המון המון שיערות וכמו כן גם במקלחת. מה אפשר לעשות (חוץ מלהפסיק את צביעת השיער?) קראתי כאן על תרופות שונות כגון פרופסיה ומינוקסי. האם אלו יוכלו לעזור לי? תודה רבה

16/03/2008 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום לינוי, כשאת מורחת את הוקס (הסותם את הנקבוביות), יש למרוח זאת על קצוות השיער ולא על הקרקפת. פרופסיה אינה מתאימה לנשים. ולגבי טיפול, אני לא יכול להמליץ לך על טיפול דרך האינטרנט.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות