מס' שאלות לדר'

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/03/2008 | 06:39 | מאת: אתי

שלום דר' 1.בת 34 ויש לי נשירה כבר שנה וחצי השיער דיי דליל מקדימה.. הייתי אצל רופא עור עשה לי בדיקת דם לבלוטת התריס ועוד כמה בדיקות ..הכל יצא בסדר..נתן לי לקחת ויטמינים שמחזקים ציפורנים \שיער. וגם אמר לי להיתמש ברייגן של נשים . 2. השיער שלי שמן איך אפשר לטפל בו שלא יהיה שומני? 3. בשביל מה צריך להשתמש ברייגן אם טוענים שלאחר הפסקת השימוש בו. השיער שגדל "בזכות" הטיפול ברייגן ינשור.. אז מה עשיתי בזה אם לקחתי והפסקתי לאחר תקופה למשל של שנה.. מודה לך מראש דר' על זמנך:))

12/03/2008 | 14:05 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אתי, שיער שומני יש לחפוף יום יום ב-3 סוגי שמפו לשיער שמן. לגבי הריגיין, זו החלטה שלך. זה נכון שאם מפסיקים את השימוש, השיער שצמח בעקבות השימוש, ינשור. אך לפחות זה יכול לשפר את המצב.

12/03/2008 | 15:51 | מאת: אתי

דר' למה כוונתך לשפר את המצב?לשפר זמנית ? זה הרי יחזור חלילה...יש תכשיר אחר שאפשר להשתמש בו שלאחר שמטפלים איתו השיער לא ינשור שוב? אם ככה זה מן גלגל שלא יפסיק לי לעולם תמיד ינשרו לי שיערות.. תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות