מינוקסי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/03/2008 | 21:35 | מאת: li

ד"ר שלום, בשלושת החודשים האחרונים שיער נשר בצורה מאסיבית (יותר משליש) האם רצוי להשתמש במינוקסי וזאת למרות שהנשירה בחודשים הראשונים גוברת?? הפחד שלי הוא כי לא ישאר שיער כלל. תודה

12/03/2008 | 14:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, אינני יודע מהי סיבת הנשירה. מתי התחלת להשתמש במינוקסי? אני לא יכול להמליץ לך על טיפול דרך האינטרנט.

12/03/2008 | 17:00 | מאת: li

ד"ר שלום, לאחר בדיקות רבות של מספר רופאים עדיין לא ידועה סיבת הנשירה, ספירת הדם + בדיקות כימיות ונוספות כולן תקינות. את המרשם למינוקסי קיבלתי השבוע ע"י רופא עור אך טרם התחלתי את השימוש בו. (פחד מנשירה מוגברת מאחר ואני כמעט ללא שיער). האם תוכל להמליץ על בדיקות נוספות או תכשיר אחר ? תודה רבה לי

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות