אלדקטון

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/03/2008 | 01:44 | מאת: אליענה

שלום רב לדוקטור בת 26 , שיערי בשנים האחרונות ניהיה דליל מאוד עור הקרקפת חשוף. מאחר ויש לי מעט הורמונים גבריים מעבר לנורמה עם כל התופעות הנילוות של פצעונים ועור שמן מאוד- הרופא נתן מירשם לאלדקטון 100 מ"ג ליום בנוסף לגלולות דיאנה שעליי לקחת. שאלתי היא האם עליי לשלב את הטיפול עם מינוקסי להצלחת הטיפול בעיניך? ואם כן האם מותר להשתמש במינוקסי על עור קרקפת עם סיבוריאה? והאם תרופה זאת תזיק לי בטיפולי הלייזר להסרת שיער בגוף? מודה מאוד מקרב לב

10/03/2008 | 13:19 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אליענה, עדיף שתתיעצי עם הרופא המטפל שלך. עקרונית ניתן להשתמש במינוקסי.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות