שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/03/2008 | 23:40 | מאת: אמא

שלום ד"ר בני צעיר בן 23 והחל להקריח. מה הם הקריטריונים לטיפול בפרופסיה ומה במינוקסי?מדוע חלק מהאנשים מטופלים בפרופסיה שהיא תרופה שזקוקה למרשם ואילו אחרים במינוקסי ללא מרשם? אם שתי התרופות "עושות את אותה עבודה"? תודה מראש.

10/03/2008 | 11:33 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אמא, שתי התרופות פועלות על מנגנונים שונים. על מנת לדעת במה כדאי להשתמש, יש לגשת לרופא עור על מנת להתאים את הטיפול. אני לא יכול להמליץ על טיפול זה או אחר. הפרופסיה יעילה בד"כ יותר באיזור הפדחת והמרכז ואילו המינוקסי יעיל בעיקר באזור המפרצים ומקדימה.

10/03/2008 | 11:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אמא, שתי התרופות פועלות על מנגנונים שונים. על מנת לדעת במה כדאי להשתמש, יש לגשת לרופא עור על מנת להתאים את הטיפול. אני לא יכול להמליץ על טיפול זה או אחר. הפרופסיה יעילה בד"כ יותר באיזור הפדחת והמרכז ואילו המינוקסי יעיל בעיקר באזור המפרצים ומקדימה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות