שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

08/03/2008 | 17:03 | מאת: רעות

שלום, רופא עור יעץ לי להשתמש במינוקסי 2 למשך תקופה מסוימת על מנת לסייע בעצירת התקרחות אשר אינה נובעת מבעיה גנטית. הבנתי שמתקרחים גנטית חייבים להמשיך בטיפול על מנת למנוע התקרחות מחודשת. האם אני אוכל להשתמש במינוקסי לפרק זמן מוגבל של כמה חודשים עד שהבעיה בעקבותיה החלה ההתקרחות תפתר? תודה, רעות.

09/03/2008 | 10:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רעות, אם מדובר על נשירה שאיננה גנטית ובתנאי שמגלים מה הסיבה לנשירה ופותרים בעייה זו, ניתן להשתמש במינוקסי לתקופה קצרה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות