שאלה לד"ר

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/03/2008 | 13:37 | מאת: יפעת

שלום ד"ר גינסבורג אני הייתי אצלך במרפאה בעקבות הידלדלות שיער מזה 5 שנים (תורשתי-הורמונלי) והמלצת לי על 2 תרופות 1. כדור שלוקחים במשך 4 חודשים (לפני הארוחה בבוקר) 2. כדור שלוקחים במשך שנה אמרת לי שאחד מהם מסוכן אם אני רוצה להכנס להריון. איזה מהם הוא המסוכן? תודה

09/03/2008 | 10:37 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יפעת, מדובר בכדור שלוקחים במשך שנה.

09/03/2008 | 11:49 | מאת: יפעת

עוד שאלה קטנה- האם כדור זה עוזר? האם ניתן להעריך באחוזים מהי מידת יעילותו?. כלומר האם באמת שווה לקחת את הסיכון? האם מהנסיון שלך היעילות 100% או לפחות מתקרב לכך? תודה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות