המשך שאלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/03/2008 | 10:50 | מאת: עדי

ד"ר שוב שלום, ממשיך את שאלתי הקודמת, הכוונה שלי היא שאני יודע שרצוי פמיים ביום למרוח ריגיין אבל אני לא יכול ומכאן נובעת השאלה האם זה יהיה אפקטיבי למרוח פעם ביום או שסתם בזבוז כסף? שאלה נוספת היא האם מריחה פעם ביום יכולה להגביר נשירה מאחר והחומר הפעיל נמרח פעם אחת ביום ??. אודה לך על ההתייחסות, עדי

09/03/2008 | 10:36 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדי, זה גם יעזור, אך לא כמו מריחה של פעמיים ביום. אם אין אופציה אחרת, אז תמרח פעם ביום. לא מגביר את השנירה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות