מפרצים וחרדות

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/03/2008 | 08:49 | מאת: ל

שלום דר', הבן שלי,חייל בן 21 החל להקריח באיזור הרקות, המפרצים גדלו. בשאר הראש השיער מלא ואין קרחות,אבל הוא מאוד מיואש ומדוכא וחושש שבסופו של דבר יהיה קרח לגמרי. המצב הנוכחי מלחיץ אותו מאוד,הוא מתוח ,מודאג ומלא חרדות שמא יקריח. (בדיקות הדם שעשה תקינות ) אודה לך אם תייעץ לנו מה לעשות ולאן לפנות, כי הוא כרגע בשרותו הצבאי וגם אם יקבע תור לרופא עור צבאי למשל, זה עלול לקחת חודשים רבים עד שיתקבל. האם אני יכולה לקנות בשבילו תרופה או תכשיר יעיל כלשהו, מבית המרקחת ללא מרשם רופא? תודה מראש

06/03/2008 | 09:41 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ל, אני לא יכול לתת ייעוץ רפואי דרך האינטרנט. אני ממליץ לגשת בכל זאת לרופא עור. התרופה היחדה ללא מרשם שיעילה להתקרחות היא המינוקסי/ ריגיין 5%.אך שנית, עלי להבהיר שזה איננו ייעוץ.

06/03/2008 | 11:11 | מאת: ל

תודה על תשובתך,דר', כפי שכתבתי, הזמנת תור לרופא עור צבאי, יכול להמשך חודשים רבים ובינתיים,הוא מדוכא ונחרד מהאפשרות שיתקרח וכמובן שהלחץ שבו הוא נמצא,מזיק למצב הנוכחי. האם ניתן לקבוע תור במרפאתך (הוא חייל), ושאלה נוספת- האם התוסף רוטס HR יעיל ? תודה רבה

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות