שימוש בריגיין חודשיים ושימוש בפרופסיה שנה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

06/03/2008 | 05:37 | מאת: עדי

ד"ר שלום רב, רציתי לדעת האם שימוש בריגיין פעם ביום באיזור המפרצים מספיק,או שמא זה יגרום לי ליותר התקרחות? מדי פעם אני מורח פעמיים ביום כי יש לי אפשרות לכך(אני שם טופיק על השיער ולכן זה מקשה עליי לשטוף אותו פעמייים ביום). האם מריחה של פעם ביום תגרום לנשירה מוגברת? האם עדיף להמשיך ולמרוח פעם ביום ולא מדי פעם פעמייים בכדיי שהשיער יתרגל לפעם ביום? יש לציין שאני לוקח פרופסיה במקביל. שאלה נוספת,יש לי כאבי ראש בימים האחרונים האם זה כחלק מתופעות הלוואי?אני מורח ריגיין במשך חודש וחצי-חודשיים. תודה רבה לך ד"ר, יום טוב, עדי

06/03/2008 | 09:43 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדי, רצוי מריחה של פעמיים ביום. החומר לא אמור לגרום לנשירה, אולי רק בחודשיים הראשונים. אין קשר בין כאבי הראש לתכשיר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות