הצלחת פרופסיה?

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

02/03/2008 | 19:58 | מאת: בני

שלום דר. אני בן 24, התחילה לי נשירת שיער לפני כחצי שנה למרות שהשיער עדיין נראה מלא לגמרי ואין סימן להתקרחות. נשירת השיער היא מכל הראש. רופא העור איבחן את הנשירה כנשירה גנטית והתחלתי שימוש בפרופסיה לפני כ3 שבועות. שאלתי היא דר האם ישנו סיכוי בו התרופה עובדת עליי ושיערי נשאר כמו שהוא למשך מספר שנים? האם ראית את זה קורה? מנסיונך האישי - האם ראית מקרי הצלחה שכאלה לאוך מס' שנים הגדול מ5? ואם כן באיזה תדירות?

03/03/2008 | 09:54 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בני, אני ראיתי מקרים רבים כאלה שהתרופה שמרה על הקיים ואף הצמיחה שיער. לאחר 5 שנים היעילות יכולה לרדת בכ20%.

09/03/2008 | 08:21 | מאת: עופר

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות