נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

01/03/2008 | 11:16 | מאת: בני

האם פרופסיה גורמת גם לצמיחת שיער? למשך איזה תקופה צריך להשתמש בתרופה? האם יש לה תופעות לוואי? עברתי ניתוח באף בריאותי ופלסטי שכלל השתלת סחוס האם פרופוסיה עלולה ליצור תופעות לוואי קרי התנפחויות פגיעה בזרימת הדם וכד' שעלולות לגרום לנזק לאף?

01/03/2008 | 22:28 | מאת: אוהד

לגבי העניין עם האף אין לי מושג, אבל מניסיון אישי וממחקרים לגבי הצמחת השיער התשובה היא חד משמעית כן. היא עוצרת נשירה אצל איזה 80% ובמקרים מסויימים גם מצמיחה שיער מחדש.

02/03/2008 | 09:38 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בני, האם פרופסיה גורמת גם לצמיחת שיער? ת: כן, ב-60% מהמקרים וב-90% מהם מצמיחה בשיער למשך איזה תקופה צריך להשתמש בתרופה? ת: זמן בלתי מוגבל. רק אחרי שנה ניתן לראות תוצאות. האם יש לה תופעות לוואי? ת: ב-2% מהמקרים גורמת לירידה בחשק המיני. עברתי ניתוח באף בריאותי ופלסטי שכלל השתלת סחוס האם פרופוסיה עלולה ליצור תופעות לוואי קרי התנפחויות פגיעה בזרימת הדם וכד' שעלולות לגרום לנזק לאף? ת: לא.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות