פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

28/02/2008 | 04:38 | מאת: רון

שלום, 1)מה המחיר של פרופסיה לחודש? 2) האם יכול להיות נזק רפואי אם מפסיקים לקחת כמה חודשים? 3)מהם תופעות הלוואי שהפרופסיה גורמת? תודה רבה.

28/02/2008 | 08:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רון, 1)מה המחיר של פרופסיה לחודש? ת: בסביבות 260 ש"ח, דרך קו"ח מכבי ישנה הנחה. 2) האם יכול להיות נזק רפואי אם מפסיקים לקחת כמה חודשים? ת: לא. אך לא תהיה כל יעילות בטיפול רק לכמה חודשים. 3)מהם תופעות הלוואי שהפרופסיה גורמת? ת: ב-2% מהמקרים גורמת לירידה בחשק המיני.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות