נשירה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/02/2008 | 18:22 | מאת: חסוי

שלום ד"ר בזמן האחרון יש לי נשירה מוגברת האם יש קשר שוב לשינוי העונות? שאלה נוספת אני לוקח פרופסיה כבר שנה וקצת והאמת אני לא רואה שום שינוי או האטה בנשירה ובנסיגה האם יש טעם להמשיך לקחת? עוד שאלה עשיתי השתלת שיער לפני שנה וקצת אם ברצוני לעשות עוד השתלה בעתיד כמה זמן עלי לחכות לפני ?והאם ניתן להשלים במקומות שהושתל ולא נתפס או נשר אחרי ההשתלה?

28/02/2008 | 08:27 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום חסוי, לעיתים יש נשירה שהיא תקופתית שמופיעה בחילופי העונות. האם צילמת את שיערך טרם השימוש בתרופה? יש להשוות זאת עם תמונה מעכשיו, ולראות את השינוי. גם אם זה שמר על הקיים, כדאי להמשיך. אם הנשירה ממשיכה ואתה לא רואה האטה גם לאחר שנה, אולי היא לא יעילה לך. השתלה נוספת ניתן לבצע לאחר 5 חודשים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות