פרופסיה וגינוקמסטיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

27/02/2008 | 16:33 | מאת: שי

שלום עברתי לפני מס' שנים (5) ניתוח גינוקמסטיה וכעת אני עומד להתחיל טיפול בפרופסיה. קראתי בעלון המצורף ששימוש עלול לגרןם להגדלת הפטמות. האם בגלל שעברתי גינוקמסטיה אני חשוף יותר מהאכלוסיה חמצב בו הפטמות יגדלו בעקבות פרופסיה? האם מצב כזה אפשרי שיגדלו הפטמות? והאם לאחר שיגדלו הפטצות בעקבות פרופסיה המצב יחזור לקדמותו,כלומר, חקטנו לבד או שמא יהיה עלי לעבור ניתוח גינוקמסטיה שוב?

02/03/2008 | 08:51 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שי, התרופה במקרה שלך, לאחר הניתוח לא אמורה להשפיע על מצב החזה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות