זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

26/02/2008 | 00:36 | מאת: שירן

שלום רב, אני בחורה בת 24 שאפשר לומר שכבר כמה שנים שהשיער שלי פשוט לא גדל. אני מבינה שכנראה שהוא גדל ונושר כיוון שאני צובעת את השיער וכן יש לי שורשים, אך הוא נראה בדיוק באותו האורך כבר כמה שנים טובות. שערי מתולתל ונראה בעל נפח אך זה רק בגלל התלתלים. הוא דליל מאוד ובזמן האחרון גם התלתלים מתחילים להיות פחות מתולתלים ויותר "ליפה". שערי מאוד חשוב לי וזה סימן ההיכר שלי ואיני יודעת ניתן לעשות. הייתי אצל רופא עור שטען ששיער בשלב מסוים מפסיק לגדול(?!) האם יתכן שאלו הגלולות? אני משתדלת לאכול בריא,גם ירקות וגם בשר ועוף. מה הגורם לנשירה?ומה ניתן לעשות אשמח לייעוץ בהקדם. תודה רבה

26/02/2008 | 12:24 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום שירן, זה בד"כ עניין גנטי, אך קשה לי לומר מה הסיבה לנשירה בלי לבדוק, אולי מדובר בחוסרים כלשהם שיש לבדוק ע"י בדיקות דם.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות