נסיגה ונשירת שיער OR בעיה די רצינית

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

24/02/2008 | 16:07 | מאת: ירון

שלום, אני בן 16 ויש לי בעיה נוכחית כל מפרצים ושל נסיגת שיער קלה בחלק הקדמי של הראש. למיטב זכרוני תמיד היו לי מפרצים אבל לא באותו גודל כמו שיש לי עכשיו. רק עוד פרט קטן, אני משתמש בג'ל באופן יומיומי מסיבות אסטטיקה וסידור של השיער. אני די מודאג מנשירת שיער מפאת גילי הצעיר, ואני כבר כמה זמן חושב להסתפר. האם התספורת תועיל לי? וממה באה בכלל הנשירה האיומה הזאת?

25/02/2008 | 10:32 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום ירון, תספורת לא מועילה לנשירת שיער. הג'ל לא בריא לשיער מכיוון שהוא סותם את הנקבוביות ועלול לפגום בו.

25/02/2008 | 19:53 | מאת: תומי

ג'ל יכול להרוס את השיער, אז אני מציע לך להפסיק. אם הנשירה ממשיכה כדאי שתדבר עם רופא. יכול להיות שהוא ירשום לך פרופסיה, שזו תרופה עם אחוזי הצלחה טובים אבל כעיקרון מותר לקחת אותה רק מגיל יותר מבוגר (אני התחלתי בגל 19). בהצלחה!

26/02/2008 | 12:15 | מאת: לתומי

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות