דילול בשיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/02/2008 | 23:46 | מאת: שם בדוי

שלום, אני בן 16 ובתקופה האחרונה השיער בחלק העליון (מאחורה) של הראש השיער מאוד דליל וזה מאוד מטריד. לא מזמן נטלתי תרופה בשם ראוקוטן (לפצעי הבגרות) הידועה בתופעות לוואי שכיחות - אחת מהן היא דילול ונשירת שיער. אז סביר להניח ש"תקף" אותי תופעת הלוואי - דילול בשיער. השאלה, מה אני עושה עכשיו? זה מאוד מאוד מטריד. כיצד אני יכול להפחית את כמות הדילול? האם תספורות לעיתים תכופות עשויות לעזור? כל דבר, רק בבקשה תאמר לי מה אני יכול לעשות בעניין. נ.ב השיער שלי שחור, ארוך חלק, דליל מטבעו ויבש - אם האינפורמציה הזאת עשויה לעזור גם כן. תודה על כל מקרה!

24/02/2008 | 09:14 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום, ברגע שתסיים את הטיפול בראוקוטן, הנשירה אמורה להיפסק.

24/02/2008 | 22:08 | מאת: שם בדוי

סיימתי את הטיפול כלפני חודש. עכשיו השיער דליל מאחורה במקצת.. כיצד אני יכול לסייע לצמיחתו חזרה? האם ההצעות שפירטתי להלן עשויות לעזור?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות