המשך שאלה קודמת

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

22/02/2008 | 01:22 | מאת: עדי

ד"ר שלום רב, לא כ"כ הבנתי את התשובה שלך לשאלתי הקודמת "האם לאחר 5 שנים היעילות של פרופסיה מסתיימת?" ענית לי "ש20% מהיעילות יורד" האם זה אומר שהשיער שצמח(כתוצאה מהשימוש בפרופסיה) יתחיל לנשור או שתתחיל נשירה בשיער הטבעי(מה שפרופסיה מנעה) או שפשוט זה ישמור על המצב הקיים(המצב לאחר 5 שנות שימוש בפרופסיה)ולא יהיה שיפור נוסף מעבר.(אך לא תהיה נשירה). שאלה נוספת :האם זה נכון שבעוד שנתיים יצא כדור יותר טוב מהפרופסיה? תודה מראש ד"ר עדי

24/02/2008 | 09:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדי, אם כתוצאה מהשימוש בתרופה יש שמירה על הקיים וגם צמיחה, אז היעילות בד"כ תרד מאחוזי הצמיחה. אך אם התרופה רק תשמר את הקיים, אז עשויה להיות נסיגה נוספת לאחר 5 שנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות