יעילות הפרופסיה לטווח ארוך

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

20/02/2008 | 01:02 | מאת: עדי

ד" שלום, עברתי אצלך השתלת שיער בהצלחה רבה ואני נוטל פרופסיה ומורח ריגיין פעם ביום. התוצאות מדהימות והשיער התמלא באיזורים בהם לא עברתי השתלה. שאלה לי אליך ד"ר: האם לפרופסיה יש כמו שאומרים 5 לעבוד כמו שצריך ואז אין לה שום השפעה על הזקיקים אן שזה מופרך וכל עוד שנוטלים את התרופה גם לאחר החמש שנים היא יעילה ועובדת כמו שצריך(מונעת נשירה וממשיכה להצמיח שיער) תודה מראש, עדי

20/02/2008 | 11:46 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום עדי, יש לה עדיין השפעה על השיער, אך היעילות לעיתים יורדת בכ-20% לאחר 5 שנים.

22/02/2008 | 13:51 | מאת: אוהד

התחלתי לקחת את התרופה כשלמדתי בארה"ב. מאז עברו כ-7 שנים, והפרופסיה עדיין עובדת עלי מצויין.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות