דילול שיער

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

15/02/2008 | 15:56 | מאת: פליקס

שלום רב! אני בן 17.5 עוד קצת 18 ואני עד היום לא הלכתי אם מכנס קצר מכמה סיבות: 1. יש לי מלא אבל מלא שיער ברגליים ואני לא יודע מה לעשות. 2. אני מאוד מתבייש בזה נכון גבר וטבעי אבל מה שיש לי לא טבעי ואני אני לא רוצה לגלח כי זה מטרוסקסואל בשבילי ואני חייב עזרה כי אני כבר כמה שנים בקיץ לא הולך לים ולא הולך אם מכנס קצר שיש 35 מעלות וזה מפריע לי מאוד ואני לא רוצה לשים מכנס קצר כי כולם יצחקו אלי כמה שערות מה אני יכול לעשות . תודה מראש

17/02/2008 | 08:28 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום פליקס, אם הנושא מפריע לך, אולי כדאי לשקול הסרת שיער בלייזר.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות