מפרצים

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

14/02/2008 | 11:57 | מאת: רוני

אז ככה אני בן 25 ויש לי מפרצים. לא יודע להגדיר כמה המצב חמור כבר בכל מקרה יש נטייה להתקרחות (אבא שלי דיי התקרח עם השנים ואני פוחד שאני הולך בדרכו) מה עושים בקשר למפרצים? האם ניתן לגרום לשיער לגדול שם שוב? האם יש צורך לגשת לרופא עור? או פשוט לקנות משהו ולהתחיל להשתמש? נ.ב בשלב זה אין התקרחות בפדחת , האם כדאי לבצע טיפול מונע לפני שיתחיל?

17/02/2008 | 08:17 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רוני, ישנן כיום טיפולים תרופתיים שיכולים למנוע נשירה נוספת, אך עליך להיוועץ עם רופא העור.

17/02/2008 | 20:17 | מאת: שחר

אני לא טיפלתי ברגע שהתחילו המפרצים והיום אני מצטער על זה. כמה שמתחילים יותר מוקדם ככה מצילים יותר שער. אני לוקח תרופה בשם פרופסיה, אבל יש גם תרופה מאושרת בשם מינוקסי - תראה מה הרופא ממליץ לך. כל השאר זה סתם רמאות.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות