נשירת שיער לאחר לידה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

13/02/2008 | 23:55 | מאת: יעל

ילדתי לפני כארבעה חודשים. לפני כחודש החלה לי נשירה איומה (ממש יוצאים מהשיער גושים של שערות). אני יודעת כי זה עיניין הורמונאלי ונשירה ברמה מסוימת נורמאלית לאחר לידה, אך להערכתי כמויות השיער שנושרות לי מוגזמות. איך אדע? האם ניתן לעשות משהו בנדון?

14/02/2008 | 08:22 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יעל, לאחר לידה עשויה להופיע נשירה משמעותית, אפילו עד אחרי שנה מהלידה. אני ממליץ לגשת לרופא עור על מנת לבדוק שאין לך אולי חוסרים כלשהם.

09/03/2008 | 00:35 | מאת: nthv

נשירת שיער נוראית, בכל מקום בו אני נמצאת נשאר שובל שיער שנשר. אי נוחות יחד עם תחושה כי השיער מתדלדל לו והולך וכי צפיפות השיער אינה מזכירה את העושר שהיה לשיער לפני הלידה מדאיגים מאד. האם ניתן לעשות משהון בנידון? האם ישנו ויטמין שיכול לחזק את השיער ולהשיב לו את הברק? האם זה עניין של זמן או שרוב הסיכויים כי השיער לא ישוב לקדמותו?

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות