אנונימי

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/02/2008 | 19:05 | מאת: אנונימי

האם השתלת שיער "מנצחת" תורשה של קירחות?והכוונה שלי היא כזאת שאם לדוגמא יש אדם קירח שבגנטיקה שלו ובהיסטוריה שלו ומשפחתו ישנם קרובים קירחים(כמו דודים וסבים משני הצדדים) האם לאותו אדם הקירח גנטית תעזור ההשתלת שיער?האם אותו אדם קירח יוכל למעשה ל"היתגבר" על הקירחות ע"י השתלת שיער ויצמח לו שיער במקום המושתל?ואם כן אז מתוך 100% כמה יצמח לאותו אדם קירח גנטית במקום המושתל?והאם לאותו אדם הקירח גנטית ההשתלה כל כך תעזור ותהיה מוצלחת עד שכאשר אנשים לא יבחינו בהשתלת השיער שהוא עשה ויחשבו שזה בא לאותו אדם קירח טבעי? או לא, חלילה שאני שולל אבל יש מצב כזה שהשערות שבאזור המושתל לא יעלו יפה או ביכלל לא יעלו??תודה רבה!

13/02/2008 | 15:25 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אנונימי, זה מאוד אינדבדואלי, תלוי מה דרגת ההתקרחות, שטח תורם, סוג שיער וכדו'. לא כל אחד מתאים להליך זה. ההשתלה ניראית טבעית ואף אחד לא יבחין בה. אנחנו לא יכולים להחזיר את הפציינט לגילאי 18, אך בהחלט משפרים את המצב שהוא לא יהיה קירח ושאף אחד לא ידע שעבר השתלה. אך כאמור, זה מאוד אינדבדואלי ותלוי במצב.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות