לגבי קעקוע

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

12/02/2008 | 16:39 | מאת: אביחי

שלום דוקטור, ראיתי שענית למישהו פה, שאפשר להסתיר / לטשטש צלקת על ידי קעקוע... כמו כן שאפשר לעשות קעקוע על איזור דליל למראה מלא יותר, השאלה היא האם זה לא יכול לגרום לזיהום (הקעקוע)? והאם אתה מכיר מקום מומלץ שבו ניתן לעשות זאת? בתודה מראש

13/02/2008 | 15:23 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אביחי, זה לא גורם לזיהום, אך יש אפשרות לבצע גם השתלה על הצלקת ב-FUE על מנת לשטשט ולאחר מכן קעקוע. אני ממליץ לעשות בדיקה על שטח קטן ביותר, על מנת לראות את הצבע שזה מתאים לשיער.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות