ריגיין על אזור מושתל

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/02/2008 | 03:19 | מאת: רמי

שלום רב ד"ר, רציתי לדעת האם מותר לרסס בריגיין את אזור המפרצים שזהו אזור שעבר השתלת שיער לפני שנה. בנוסף האם זה נכון שהתכשיר גורם לנשירה בחודש הראשון?מתי צומח שיער על זה שנשר כתוצאה מהשימוש בתכשיר? האם זה נכון שזה מצמיח שיער באזור הפנים? תודה רבה רבה מראש, רמי

12/02/2008 | 12:34 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום רמי, כפי שעניתי, ניתן לרסס באיזור זה כל עוד ישנו שיער קיים בין זה המושתל. אם אין שיער קיים מעבר למושתל, אין צורך בכך. לעיתים יש נשירה של עד חודש בעקבות השימוש, אך לאחר מכן, השיער שב לצמוח (גם זה שנשר). יש לשטוף היטב את הידיים ולהימנע מלשים את החומר לפני השינה על מנת שלא יעבור לכר ולאחר מכן לפנים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות