תופעות לוואי כתוצאה משימוש בריגיין פורטה.

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

11/02/2008 | 02:46 | מאת: אבי

ד"ר שלום רב, 1.קראתי מחקרים וראיתי במספר לא קטן של פורומים שכחודש לאחר שימוש ברוגיין יש נשירה רצינית של השיער..האם זה נכון,מתי חוזר השיער החדש? 2.האם רוגיין יעיל לאזור המפרצים? 3.האם מספיק למרוח אותו פעם אחת ביום עם הגלילה רק באזור קטן של המפרצים? 4.קראתי בפורום אחר שהוא מצמיח שיער באוזניים ומצח האם זה נכון?ומה עושים עם כן?שיעור יתר בפנים,עד כמה??? 5.קראתי שכתוב על האריזה שהשימוש בתכשיר פתוח מעל חודש אסור בהחלט..לי לוקח חודשיים לסיים האם זה בסדר? תודה מראש, אבי

11/02/2008 | 13:47 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום אבי, 1.קראתי מחקרים וראיתי במספר לא קטן של פורומים שכחודש לאחר שימוש ברוגיין יש נשירה רצינית של השיער..האם זה נכון,מתי חוזר השיער החדש? ת: יכולה להיות נשירה בחודש הראשון ל השימוש. 2.האם רוגיין יעיל לאזור המפרצים? ת: בהחלט. 3.האם מספיק למרוח אותו פעם אחת ביום עם הגלילה רק באזור קטן של המפרצים? ת: רצוי פעמיים. 4.קראתי בפורום אחר שהוא מצמיח שיער באוזניים ומצח האם זה נכון?ומה עושים עם כן?שיעור יתר בפנים,עד כמה??? ת: יש למרוח אותו לא בסמוך לשינה, מכיוון שהחומר עלול לעבור לכר ומשם לפנים. כמו כן, יש לשטוף את הידיים היטב. 5.קראתי שכתוב על האריזה שהשימוש בתכשיר פתוח מעל חודש אסור בהחלט..לי לוקח חודשיים לסיים האם זה בסדר? ת: כן, אין שום בעייה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות