לכבוד ד"ר אלכס

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/02/2008 | 14:22 | מאת: יוסיS

בהמשך לשאלתי על נשירה ושומניות גבוהה.ראשית תודה,שנית,תגובתך הייתה קצרה מאוד ולא ממש עזרה לי.נשארתי עם אותם סימני השאלה.בתודה מראש.

11/02/2008 | 12:50 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום יוסי, השומניות נגרמת כתוצאה מפעילות יתר של בלוטות החלב, היא לא גורמת לך את הנשירה כי אם הומון ה-DHT. אני לא יכול לתת לך טיפול דרך האינטרנט, לכן אין לי במה להאריך בתשובה. הדרך המקובלת למנוע שיער שומני הנה חפיפה יום יומית ב-3 סוגי שמפו נגד שיער שומני. אם זה לא עוזר, יש לפנות לרופא העור לקבלת טיפול.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות