מינוקסי באיזור ההשתלה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

10/02/2008 | 12:21 | מאת: מורן

ד"ר שלום, אני נוטל פרופסיה רציתי לדעת האם אפשר למרוח מינוקסידיל או ריגיין על האיזור המושתל בכדיי לעודד צמיחה של שיער טבעי שם. האם המינוקסי או ריגיין לא יפגע בשיער המושתל? שאלה נוספת היא האם המינוקסי והריגיין עובדים על עובדים על אותו דבר כמו הפרופסיה או שכל אחד מהם מכיל חומר שונה? תודה על העזרה והתמיכה, מורן

11/02/2008 | 12:44 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום מורן, אין צורך למרוח מינוקסי /ריגיין על האיזור המושתל. המינוקסי והפרופסיה עובדים בשני מנגנונים שונים ומכילים חומרים שונים.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות