שילוב של ריגיין או מינוקסי עם פרופסיה

דיון מתוך פורום  טיפול בנשירת שיער והתקרחות

09/02/2008 | 23:23 | מאת: בן

ד"ר שלום, בהמשך לשאלתי ראיתי באתר שהמלצת על ריגיין לטיפול במפרצים. האם לא מספיק השימוש בפרופסיה? אני נוטל תכדורים כבר 10 חודשים אך במפרצים אין שיפור בכלל בכלל. האם מריחה מקומית רק באיזור המפרצים של מינוקסי או פרופסיה יהיה יעיל או אני אסתפק בפרופסיה וזהו. אם התשובה לכך היא שכן שווה לשלב בין השניים(פרופסיה ו...) אז רק תרשום לי בבקשה מה עדיף ריגיין או מינוקסי לשילוב עם פרופסיה. וכן אם אני אמרח רק באיזור המפרצים ולא אגע כליל בשאר הראש כי זה העבודה של הפרופסיה,האם זה יהיה יעיל? קראתי בנוסף על שימוש בשמפו ניזורל להאטת נשירת השיער(כתוב בפורום)האם זה נכון? תודה מראש ורק טוב שיהיה לך, בן

10/02/2008 | 11:53 | מאת: ד"ר אלכס גינזבורג

שלום בן, אני בהחלט ממליץ על השילוב בינהם. אני חושש שהשמפו לא יעיל לנשירה, הוא טוב לקשקשים וסבוריאה.

מנהל פורום טיפול בנשירת שיער והתקרחות